Tortellini ovenschotel met paprika
Ingrediënten (4 personen):
- 500 gr tortellini
- 400 gr kippengehakt
- 2 paprika‘s
- 1 bol mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 400g tomatenblokjes
- 250 g mascarpone
- Oregano
- Cayennepeper
- Paprikapoeder
- Snuifje zout en peper
Bereiding:
- Kook de tortellini volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Fruit de ui in een pan.
- Voeg dan de knoflook en het gehakt toe.
- Snijd de paprika in blokjes en bak ze mee met het gehakt.
- Voeg de tomatenblokjes toe en breng geheel aan de kook.
- Voeg de mascarpone toe, laat enkele minuutjes zachtjes koken.
- Voeg basilicum toe en breng op smaak met zout, peper, oregano, cayennepeper en paprikapoeder.
- Snijd ondertussen de mozzarella.
- Voeg de pasta toe aan de saus.
- Meng alles door elkaar.
- Schep dit in een ovenschaal of als je pan in de oven mag kan je het geheel ook in de pan laten.
- Verdeel de stukjes mozarella over de ovenschaal.
- Zet de ovenschaal zo een 15 minuten in de oven tot de mozzarella gemolten is.