Gevulde paprika’s
Ingrediënten:
- 6 paprika’s
- 500g kippengehakt
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 350g rijst
- 200g spinazie
- 4dl tomatenpassata
- Cayennepeper
- Peper
- Zout
- Oregano
- Geraspte kaas
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Halveer 4 paprika’s en leg ze omgekeerd in een ovenschaal.
- Kruid met wat peper en zout en drizzle er wat olijfolie overheen. Zet ze 20 minuten in de oven.
- Kook ondertussen de rijst volgens de verpakking.
- Bak de ui, knoflook en de 2 andere rode paprika’s.
- Voeg het kippengehakt toe en kruid met peper, zout, cayennepeper en oregano.
- Voeg de spinazie toe.
- Blus met de tomatenpassata en voeg wat later de rijst toe.
- Vul de paprikas en zet in de oven tot de kaas gesmolten is.