Chilli Con Carne wraps

Super lekker en super makkelijk gerecht! Als je toch nog net wat extra wilt kan je wat zure room op de wrap smeren, een beetje rijst en guacomole toevoegen en serveren met fijngesneden koriander. Varieer ook eens met kip in plaats van gehakt.

Ingrediënten (4 personen):

  • 3 tomaten
  • 2 Rode uitjes
  • Rode paprika
  • Groene paprika
  • Limoen
  • 2 tenen Knoflook
  • 1 peper
  • 400g bonen in blik
  • blikje mais
  • Mexicaanse Specerijenmix
  • 300g gehakt
  • Wraps
  • Geraspte kaas

Bereiding:

  1. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in stukjes. Hak de tomaten in blokjes en pel en snipper de uien en knoflook. Halveer de jalapeñopeper, verwijder indien nodig de zaadjes en hak deze fijn.
  2. Verhit olijfolie in een ruime hapjes- of braadpan. Bak het gehakt hierin in 3-5 minuten op hoge temperatuur rul.
  3. Voeg de ui, knoflook, paprika en naar smaak de jalapeñopeper toe. Roerbak gedurende 5 minuten op hoge temperatuur.
  4. Voeg de tomaten, limoensap, bonenmix en kruiden toe. Laat het geheel 3 minuten zachtjes bakken.
  5. Verdeel het mengsel over de wraps en rol ze op. Smakelijk eten!